banner

Professioneel Paranimf

 

Als jouw Oratie of Promotie gepland staat, betekent dit dat er nogal wat georganiseerd moet worden.

Je komt erachter dat dit veel werk is, je kan het bijna vergelijken met het organiseren van een huwelijk.. :-)

Jij hebt je focus op het vakinhoudelijke gedeelte en daar gaat al je tijd en energie naar toe. Bovendien wil je de enorme organisatie niet afschuiven op je collega's, je vrienden of je partner.  En toch moet je oratie of promotie goed geregeld zijn!

Ik bied je de oplossing! Voor promovendi en hoogleraren organiseer ik op professionele wijze alle festiviteiten rondom de oratie of promotie. Het symposium, de promotieborrel, het oratiediner en natuurlijk het feest.

Als 'professioneel paranimf' organiseer en coördineer ik  jouw gasten, de locaties en de leveranciers. Ik zal je niet bijstaan tijdens de verdediging van je proefschrift, die taak laat ik natuurlijk bij jouw vakgenoten, de echte paranimfen.

Verder ontlast ik je graag waar nodig. Van uitnodigingen tot geschikte locaties, van fotograaf tot cateraar.  Ik zorg voor een soepel lopende logistiek en blije gasten.

 

We starten door samen te kijken wat je wensen en budget zijn. Samen kijken we naar hoe het jouw viering kan zijn. Met een juiste balans tussen inhoud en feest. Passend bij jou als mens, deze professionele stap en jouw persoonlijke prestatie. 

We maken samen een plan en een taakverdeling. Ik werk met een uur tarief, dus je ontvangt dan een offerte op maat. Dan kan jij terug naar je werkzaamheden, en ik ga ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Voor jou en je gasten, die dit momentum met jou gaan delen.

De kennismaking is altijd vrijblijvend, neem dus gerust contact met me op! 

 nadia valko 0hAdietsUrE unsplash 1